Jouw bedrijfsstrategie op één pagina!

Ben je de hele dag bezig met operationele zaken en met het oplossen van problemen? Je hebt geen tijd meer om strategisch bezig te zijn met jouw onderneming, laat staan om daar plannen voor te maken. Je bent niet de enige. Het is herkenbaar voor veel ondernemers. Wil je het anders aanpakken? Lees hier hoe je dat doet.

Houd focus op belangrijke zaken

Ondernemers zijn bezige bijen. Dat betekent vaak ook dat ze veel ideeën hebben. Herken jij dat ook? Dat je zoveel ideeën hebt, maar er eigenlijk geen een écht uitvoert? Juist jouw ideeën kunnen je helpen naar meer omzet, maar dan moet je ze wel uitvoeren. Dit is één van de onderdelen die terugkomt in Groeiplan. We gaan heldere actiepunten met je opstellen inclusief deadlines. Je moet er zelf mee aan de slag, maar wij zijn je stok achter de deur. Je kunt ons altijd om advies en sturing vragen. We blijven jouw groeicoach!

Creëer rust in je hoofd met een bedrijfsstrategie

Zit alles in je hoofd? Dan zul je ook wel eens dingen vergeten. Door je strategie, actiepunten en deadlines op papier te zetten creëer je helderheid. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de rest van het team. Iedereen weet wat er bedoeld wordt en ziet het ook zwart op wit staan. Er is geen twijfel mogelijk over wat er gedaan moet worden. Voor jou, als ondernemer, kan het rust brengen. Je hoeft niet meer alles te onthouden. Daarbij brengt het ook rust voor je team, want die weten waar ze aan toe zijn. 

En je weet wat ze zeggen; wanneer je rust in je hoofd hebt, heb je weer ruimte voor nieuwe ideeën. Die nieuwe ideeën kun je weer omzetten naar een heldere bedrijfsstrategie, actieplannen en deadlines. En zo blijft je bedrijf zich ontwikkelen en blijf je groeien.  

Groeiplan helpt de ondernemer naar meer omzet

Groeiplan is jouw bedrijfsstrategie op één pagina. Maar voordat we daar zijn gaan we kennismaken. Wil jij écht groeien? Dan volg je onze tweedaagse workshop ‘’jouw Groeiplan invullen’’. Je geeft antwoord op vragen zoals; waar sta je nu en waar willen we naartoe? Na deze workshop ben jij ready-to-grow! 

Nu moet jij aan de slag en het plan laten slagen. Je kunt er voor kiezen om het helemaal zelf te doen, maar we blijven ook graag jouw coach. Zie het als een stok achter de deur. We houden contact en blijven je attenderen op jouw bedrijfsstrategie en actiepunten. 

Kennismaken?

Wil je zeker weten of Groeiplan bij jou past? Laten we kennismaken! Ik vind het sowieso leuk om te sparren met ondernemers en vertel je graag alles over Groeiplan en hoe we te werk gaan. Jij kunt dan beslissen of je de workshop wil volgen!

Terug naar blogs Terug naar blogs