Dit zeggen klanten over Groeiplan

Index Software

Door samen met Jeffrey, ons team en onze klanten, de organisatie eens goed tegen het licht te houden, kwamen de belangrijkste aandachtspunten voor Index Software vanzelf bovendrijven. Door alle ideeën terug te brengen naar een concreet actieplan op één pagina. We weten nu exact waar de focus op moet liggen de komende jaar en hebben te allen tijde zicht op waar we staan. Wij zijn er klaar voor. Ready, Set, Grow!

- Rick

FIER architecten

Eind vorig jaar zijn we in aanraking gekomen met het concept van Groeiplan. In een eerste kennismakingsgesprek met Jeffrey kregen we gelijk het gevoel dat er een klik was.

Wat ons met name aansprak was de combinatie van ondernemersinstinct en de creatieve inslag die Jeffrey heeft. Hiermee werd ons duidelijk dat hij ons, als ontwerpers en directie van een architectenbureau, verder zou kunnen helpen een bestendige toekomstvisie voor ons bedrijf te creëren.

Achteraf gezien is het een goede inschatting gebleken. Onze prettige gesprekken die volgden hebben ons en nieuwe inzichten gegeven. Die hebben uiteindelijk geleid tot een goed toekomstplan. Nu zijn we druk bezig met de uitvoering en implementatie van het plan. Het mooie van Groeiplan is dat er middels praktische handvatten ook opvolging aan een idee wordt gegeven.

- Willem-Alex

Looping Good

Wat een opluchting om met Groeiplan te kunnen werken. Jeffrey is zeer persoonlijk betrokken bij de processen waaraan we kunnen werken. Het mooie vinden wij dat het overzichtelijk is gemaakt welke de meeste aandacht verdienen. We kunnen het volledig toejuichen om Groeiplan te gaan gebruiken om ook jouw horizon te verbreden. Het zorgt ervoor dat je de touwtjes weer gespannen heb staan. Nogmaals dank voor de topdagen die we hebben gehad!

- Tim

Matinique

Groeiplan heeft een werkbare handleiding gecreëerd om met ons bedrijf een volgende stap te kunnen zetten. Met duidelijke taal en een fijn overzicht!

- Rutger

Pig & Hen

Groeiplan werkt met duidelijke taal, is overzichtelijk en we kunnen het goed doorvertalen naar ons team!

- Rutger

Sign Shop Amsterdam

Vragen, antwoorden, formuleren en uitwerken. Jeffrey gaf ons tijdens de tweedaagse sessie precies wat we nodig hadden om een degelijk en compact plan op te stellen. Hiermee kunnen wij onze doelen realiseren.

- Simone

The Project

Grip krijgen op de groei van het bedrijf was wat ik nodig had. Door de gesprekken met Jeffrey heb ik keuzes gemaakt waardoor wij het komende jaar snel en gecontroleerd kunnen blijven groeien. Na twee sessiedagen heb ik niet alleen een heel duidelijk plan, maar ook veel energie om door te pakken. Met Groeiplan verwacht ik de komende jaren de juiste partner te hebben gevonden om onze doelstelling te blijven halen.

- Remco

Catwalk Junkie

Middels het inzetten van Groeiplan hebben we een gedegen en overzichtelijk plan voor de toekomst neergezet.

- Ben

Covebo

Het Groeiplanproces dwingt je om tot gerichte keuzes te komen en (strategische) prioriteiten te stellen. Een erg waardevolle exercitie die ook nog eens dagelijks in de praktijk toepasbaar is!

- Henk

Online Leadbox

Wij hebben Groeiplan ingezet om meer focus aan te brengen op één van de snelstgroeiende marktsegmenten in ons bedrijf. Het plan en de begeleiding van Jeffrey zijn pragmatisch en overzichtelijk. Met dit plan hebben wij beter grip en meer focus op de belangrijkste zaken. Daarmee hebben we meer grip op de groei in omzet, winst en klanttevredenheid.

- Gerrit

Regiodienst

De digitale omgeving van Groeiplan brengt ons structuur om stapsgewijs de doelen te behalen. Daarnaast heeft Jeffrey zijn eigen ervaringen met ons gedeeld in bruikbare sparringsmomenten. Zo hebben we niet alleen een goed plan staan, maar ook extra kennis opgedaan. We hebben veel zin in de uitvoer en evaluatiemomenten.

- Martijn

Van der Valk

Van der Valk geeft geen reviews. Maar vanuit Groeiplan hebben we heel fijn samengewerkt met het team van Van der Valk. Een goed team om een mooie omzetgroei mee te realiseren!

- Jeffrey, Groeiplan

Visual Chefs

Groeiplan heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in de zwakten en krachten van mij als persoon en in mijn bedrijf. Door de juiste vragen te stellen kan Jeffrey je helpen om met helicopterview naar je bedrijf te kijken. Zo kan je in plaats van IN je bedrijf, AAN je bedrijf werken.

- Tim

Watchdiscounter

Groeiplan heeft mij in korte tijd helder inzicht gegeven in mijn organisatie. Ik weet nu ook hoe ik op een gestructureerde manier kan groeien en (reële) doelen kan behalen. Heel blij mee!

- Rutger