In 6 stappen van visie naar vrijheid!

STAP 1

Visie formuleren. We formuleren jouw grote gedurfde doel.

We beginnen bij het begin: waar sta je voor? En wat zijn de belangrijkste waarden van jouw bedrijf? We ontdekken samen jouw kernwaarden en formuleren de merkbelofte. Daarna bepalen samen jouw grote gedurfde doel voor de komende 5 jaar, de stip op de horizon. Daarop baseren we jouw Groeiplan.

STAP 2

Helikopterview creëren. Samen analyseren we de huidige situatie: waar zitten knelpunten en groeikansen?

Nu we jouw visie in kaart hebben gebracht is het tijd om kritisch te kijken naar de huidige omstandigheden. Waar zitten je sterktes, zwakten en kansen? Om te kunnen groeien naar de volgende fase van groei richten we ons op de knelpunten in jouw bedrijf en pakken die aan met groeikansen.

STAP 3

Groei plannen. We bepalen de kwartaalthema's om jouw doel te realiseren.

Je bent zo sterk als je zwakste schakel. Daarom kijken we met Groeiplan naar je knelpunten en de groeikansen. We bepalen samen welke knelpunten de hoogste prioriteit hebben. Dat is het uitgangspunt voor het inplannen van de kwartaalthema’s. Om ze tot leven te laten komen in jouw team, koppelen we er een codenaam en een beloning aan. Zo inspireer je je team en werkt het hele bedrijf mee aan de groei.

STAP 4

Groei realiseren. Maandelijks coach ik jou en je team in de uitvoering van het actieplan.

Het opstellen van het Groeiplan is stap één, maar de grootste winst en uitdaging zitten in de uitvoering. Als ondernemer verzand je snel in alles wat je al deed. Ik ben de stok achter de deur en help je met het realiseren van je actieplan. Ik coach jou en je team maandelijks met de uitvoering en samen monitoren we de voortgang. Hierdoor behoud je focus, overzicht en rust.

STAP 5

Relevant blijven. Tijdens onze kwartaalmeeting updaten we jouw actieplan waar nodig.

Ik geloof niet in vastomlijnde plannen. Er gebeurt zoveel in de wereld en in jouw bedrijf, dat we elk kwartaal moeten kijken naar wat prioriteit heeft. Zo blijft het Groeiplan relevant. Zie het als een levend document.

Tijdens onze kwartaalmeeting kijken we terug naar het afgelopen kwartaal en bereiden we het nieuwe kwartaal voor. Daarvoor gebruiken we de Groeiplan software, waarmee jij altijd inzicht hebt in je plan en de voortgang.

STAP 6

Vrijheid ervaren. Werk niet in, maar áán jouw business.

YES! You dit it! Er is nu meer ruimte om te werken aan je bedrijf. Waar je voorheen verzandde in details, heb je je team zo ingericht dat jij kan doen waar je goed in bent.

Nu begint het pas écht. Je hebt de ruimte om met Groeiplan te kijken naar de grote dromen waarvan je dacht dat je het nooit zou kunnen bereiken. En misschien is er zelfs wel ruimte voor een lang weekend. 😉